skip to Main Content

Ahead

Ahead utvecklar människor och verksamheter. Anlita Anna-Karin S. Öjerskog och hennes partners som moderatorer, föreläsare och ledarskapscoacher.

Arkitektkopia

Välkommen till Arkitektkopias tryckeri i Uddevalla. Vi är ett nytänkande serviceföretag inom tryck och grafisk produktion. Här gör vi allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din skiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

Destination Uddevalla

Destination Uddevalla skall utveckla och medverka till hållbara reseanledningar, stärka attraktionskraften och genom samverkan
positionera Uddevalla som hjärtat i Bohuslän.

Kalas Reklambyrå

Ser ni kommunikation som ett verktyg för tillväxt? Det gör vi. Det är där vår expertis ligger, i kommunikation som tar dig och ditt företag vidare. Vi arbetar med affärsutveckling, genom strategiskt varumärkesarbete, rådgivning och stöttning inom marknad och kommunikation, internt och externt. Och så producerar vi kampanjer, trycksaker och event förstås. Men aldrig utan att fråga varför. Så, är ni på väg? Välkomna till oss – så tar vi nästa steg tillsammans.

Kode Marin & Maskin

Vi har försäljning och verkstad för fritidsbåtar/motorer, ATV med tillbehör och bil/båttrailer. Vi säljer även skogs och trädgårdsprodukter från bland annat Stihl och Honda. Kom in till vår utställning där ni kan titta på produkterna och få råd och tips av våra kunniga säljare! Ni hittar oss i Kode som ligger vid E6 mellan Kungälv och Stenungsund.

Liros Ropes

Tågvirkesleverantören LIROS grundades av familjen Rosenberger för 165 år sedan. Det är ingen tillfällighet att LIROS – tågvirke används i Olympiska Spelen, i America’s Cup i Volvo Ocean Race i Match Tour worldwide och i många andra sammanhang där det är världsstjärnor och professionella seglare som själva väljer den finaste utrustning de kan tänka sig.

Nisses Växter

Vi har ett brett utbud av bla. träd, buskar, växter och blommor. Välkommen! Stort sortiment. Allt för din trädgård. Inne- & uteväxter. Tjänster: Ute- & Inneväxter, Dammar & Tillbehör, Inredning, Beskärning, Snittblommor, Trädgårdsanläggning, Trädgårdsresor till oss, Trädgårdsvandring.

North Sails

North Sails är världens ledande segelmakare och levererar segel till allt från Optimister till Volvo Ocean Race och America’s Cup. I Sverige har vi loft i Stockholm och Göteborg som alla jobbar hårt för att våra kunder skall få ut mer av sin segling.

Seldén Mast

World leading manufacturer of sailboat rigging systems and deck hardware.

Svenska Sjö

Trygga båtförsäkringar sedan 1967. Läs mer och se din premie på svenskasjo.se! Sjöassistans ingår. Båtägarnas egna bolag. Flerbåtsrabatt. Försäkringar sedan 1967

Trendmark

Trendmark marknadsför och representerar noga utvalda och världsledande varumärken inom kläder och skor. Trendmark har idag ca 30 anställda och omsätter drygt 100 miljoner SEK. Huvudkontor och lager finns i Billdal söder om Göteborg. Försäljningskontor och showroom finns i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

Uddevalla Kommun

Uddevalla ligger i landskapet Bohuslän, 8 mil norr om Göteborg. Har ett strategiskt läge vid havet med en kuststräcka på 27 mil.